Начало

GMT 20:49
CET 21:49
Aprilcy 22:49

Начало Обратна връзка Карта на сайта
 

© 2007 Хотел "Център". Всички права запазени. Компанията не носи отговорност за точноста на информацията на този уебсайт. Съдържанието и структурата на този сайт е предмет на закона за авторското право и на други текстове по защитата на интелектуалната собственост. Разпространението или промяната на съдържанието на тази страница не е позволено. Освен това съдържанието не може да се копира за търговски цели или да става достояние на трети страни. Снимките на нашия сайт, станали достояние на трети страни са също предмет на закона за авторското право.

Ние постоянно проверяваме и актуализира информацията, която представя на своя сайт, но въпреки изключителните грижи и старание по този въпрос информацията може да се е променила. Поради тази причина, компанията не носи отговорност нито дава гаранция по отношение на точноста, пълнотата и тематичното съдържание на информацията, поместена на този сайт. Това се отнася също и за хипер връзките на сайта, които ви препращат към други сайтове. Компанията не носи и не приема отговорност по отношение на материала на други такива сайтове. Докато нашият сайт съдържа връзки до други сайтове, ние не сме отговорени за стратегиите по защита на данните или съдържанието на други такива сайтове.

Запазваме си правото да извършва промени или изменения на предоставените данни и информация по всяко времем и без предварително известяване.

 

Нашият сайт може да изисква от вас персонална информация. Такива данни само се съхраняват и обработват до толкова, колкото е необходимо референция към вас за изпращането на желаната от вас информация. Ние ви уверяваме, че личните ви данни и информация се предмет на строга поверителност в съответствие с действащото законодателство.

Обратно Нагоре
Hotel CENTER ****
5641 Априлци
ул. "Априлско въстание" 3
тел.: (06958) 2323
моб. тел.: (088) 5 211 911
НАЧАЛО | ХОТЕЛ | РЕСТОРАНТИ | РЕЛАКС ЦЕНТЪР | ЦЕНИ | ГАЛЕРИЯ | ЗА АПРИЛЦИ
Copyrights © 2007 Hotel Center. All rights reserved. Designed by Apulchev design